Koju IR serija smatrate prihvatljivu za vaše prilike? Moćne IR serije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Ako sami želite odlučiti kada je vrijeme da završite s radovima na svojoj terasi i ne želite zadnju riječ prepustiti hladnim večernjim satima, ovaj je blog upravo pravo mjesto za vas. Jer danas se sve vrti oko moćnih grijača Trotec ili četiri kategorije u koje smo ih podijelili. Ovo vam daje brz i praktičan pregled našeg asortimana - a možete saznati više o svim prednostima pojedinih serija i uređajima dostupnim u online trgovini klimateh.ba.

Bilo da se oslanjate na učinkovite i jeftine kvarcne grijače, na inovativnu tehnologiju kratkih valova s ​​malim odsjajem ili želite li dati prednost fleksibilnom slobodno stojećem grijaču - svaka serija i svaki model postižu pojedinačne prednosti. Ali jedno se odnosi na sve njih: grijači koji rade na struju moraju raditi pouzdano i sigurno. A za uređaje koje vani možete koristiti u raznim vremenskim uvjetima na vašoj terasi, dvostruku ili trostruku pažnju posvećujemo poštivanju svih sigurnosnih propisa. Podrazumijeva se da naši radijacijski grijači stoga udovoljavaju svim zakonskim zahtjevima. Karakteristike kvalitete i oznake naših infracrvenih odašiljača ukazuju na visoku razinu sigurnosti, a svi odašiljači testirani su u TÜV-u i nagrađeni GS pečatom za provjerenu sigurnost.

Koja je naša moćna IR serija prava za vas?

Načelo tvrtke Trotec je zadovoljavanje individualnih zahtjeva za ugodnom toplinom optimalnim grijačem. Također se ponašamo u skladu s ovom maksimom kada je u pitanju opremanje vaše terase IC emiterima: Naš široki asortiman - tačno naveden u četiri kategorije s oko 16 IC emitera - odražava znanje sa kojim je moguće opremiti bilo koju terasu i pri tom zadovoljiti različite stilove i ukuse!

 • Serija IR-S - posebno svestrana i energetski učinkovita
  Infracrveni zračni grijači serije IR-S odlikuju se visokom energetskom učinkovitošću. Većina energije potrebne za rad pretvara se u toplinu, pri čemu se toplinski učinak brzo uspostavlja i može se koristiti intenzivno i selektivno. Predgrijavanje nije potrebno. Svestrano grijanje osigurava ugodnu toplinu na natkrivenoj terasi.

 • DieSerija IR - blistave grijalice s atmosferom svijeća
  Inovativna kratkovalna tehnologija s malim odsjajem koristi se u grijačima IR serije. Ovim postupkom crveno svjetlo, koje ponekad može imati remetilački učinak, smanjuje se za 80 posto. Rezultat je ugodna atmosfera, i skoru nikako ne utiču na a učinak ostalih rasvjetnih tijela. Vrlo sigurni zahvaljujući stepenu zaštite IP65: Uređaji nude potpunu zaštitu od slučajnog dodira i zaštićeni su od prodiranja prašine, prskanja vode i mlaznica vode iz svih smjerova.

 • IRD serija IRD 1200 - toplina bez svjetlosti
  Grijači serije IRD su takozvani tamni grijači. To znači da se toplina odašilje, ali nema svjetlosti. Idealne su za područja zaštićena od vjetra. Ako se navečer želite opustiti na terasi ili balkonu, tamnom grijalicom možete uživati ​​u ugodnoj temperaturi okoline, bez da se ometa izvor svjetlosti. Infracrvenim grijačima s tamnim zračenjem nije potreban izvor svjetlosti, pa nije potrebno niti održavanje.

 • Serija IRS-E - mobilna i fleksibilna
  Infracrveni grijači serije IRS-E su stojeći grijači. Kao kvarcni grijač, uređaji imaju modernu tehnologiju. Posebna prednost slobodno stojećih grijača je ta što se može brzo koristiti bilo gdje bez ikakvih priprema ili mjera pričvršćivanja. Bušenje i zakivanje ili drugi složeni radovi na montaži nisu potrebni. Jednostavno ga postavite, uključite i uživajte u toplini!

Kako saznati više o Trotecovim rješenjima za infracrveni grijač:

"Pregled vodiča Trotec "Infracrveni grijači za terasu"

1/8 Kako točno rade IR emiteri?
2/8 Zašto je važna 'prava' cijev?
3/8 Koju IR seriju smatrate za Vas da je najpovoljnija?
4/8 Koji je IR odašiljač u koju svrhu pogodan?
5/8 Kolika je preporučljiva snaga grijanja po kvadratnom metru?
6/8 Kako se IR emiteri sigurno opskrbljuju električnom energijom?
7/8 Što se zapravo krije iza klase zaštite IP?
8/8 Koji IR grijač najbolje odgovara vašim potrebama?

Pošaljite upit putem maila

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *.