Infracrvena grijaća ploča TIH 700 S: fleksibilno ravno grijanje za sušenje zidova, učinkovito tačkasto grijanje ili kao ukrasni grijaći element - su ponovno dostupni u prodaji

Infracrvena grijaća ploča TIH 700 S, koja je napokon ponovno dostupna, ima čistu snagu grijanja do 700 vati. Zahvaljujući ekološki prihvatljivom IR-C zračenju, dovodi ovu toplinu ravno do tačke prema prirodnom principu sunca: bilo kao dodatno grijanje u dnevnim boravcima ili u ugostiteljstvu, bilo za brže sušenje zidnih površina ili za grijanje radnih mjesta. Ploča za grijanje izuzetno je učinkovita jer pretvara 100% potrošenu energiju u toplinu. I apsolutno je ugodna za upotrebu: spojite utikač i već je toplo i ugodno!

Želite li prethodno negrijane sobe bez skupih renoviranja opremiti učinkovitim izvorom grijanja ili stvoriti dodatnu ugodnu toplinu u svoja četiri zida po niskoj cijeni? Tada je infracrvena grijaća ploča TIH 700 S naša najbolja preporuka za upotrebu. Dok klasični uređaji za grijanje rade s konvekcijskom toplinom, u kojoj se okolni zrak koristi kao nosač topline, zagrijava se i zatim distribuira u sobi, TIH 700 S ploča za grijanje stvara izravnu toplinu bez konvekcijskih gubitaka pomoću infracrvenog zračenja temeljenog na prirodnom principu sunca. Ova funkcionalnost otvara širok spektar mogućih primjena ...

• u zagrijavanju životnih prostora
Bilo u dnevnom boravku, zimskom vrtu ili kupaonici, infracrveni ravni sistem grijanja stvara dodatnu toplinu tamo gdje je ona stanarima potreban. Može se montirati na zid radi uštede prostora i potrebna mu je samo standardna utičnica za grijanje. TIH 700 S također je isplativa alternativa grijanju, čak i ako se sobe bez grijanja koriste, na primjer kao hobi prostor.

• korištenje u ugostiteljstvu
Kao samostalna ili zidna jedinica, infracrvena grijaća ploča TIH 700 S idealno je rješenje za selektivno grijanje prodajnih štandova ili površina terasa i mnogo je učinkovitija od uobičajenih plinskih grijača. Prostori za pušenje na otvorenom također se mogu učinkovito zagrijati.

• za brže sušenje zidnih površina
Tokom sušenja ili obnove zgrade, infracrveno zagrijavanje prikladnih zidnih građevinskih materijala uzrokuje kapilarni transport vlage u smjeru zagrijane površine zida zbog gradijenta temperature, koji za razliku od difuzije može u kraćem vremenu prenijeti znatno više vlage iz zida. U kombinaciji sa isušivačem vrlo efikasno isušuje zidove.

• za grijanje na radnom mjestu
Jednostavno uspravno postavljanje pomoću stopica, infracrveno tačkasto grijanje s TIH 700 S također nudi brojne prednosti na propuhnutim ili hladnim radnim mjestima, na primjer u skladištu, iza hladnjača, u radionicama ili velikim halama ali i u hladnim kancelarijama.

Ukratko na prvi pogled vaše daljnje prednosti - infracrvene grijaće ploče TIH 700 S ...

  • pruža apsolutno čistu toplinu: nema buke, nema mirisa, nema kondenzata, nema potrošnje kisika i nema neugodnih vrtloga prašine.
  • ekološki prihvatljivo IR-C zračenje direktno zagrijava sve predmete u sobi, tj. ne samo ljude već i zidove, stropove, podove i namještaj, koji zatim pohranjenu toplinu postupno oslobađaju u prostoriju. To čini grijaću ploču TIH 700 S jeftinim zamjenskim grijačem, na primjer za stare zgrade.
  • poentira s ​​maksimalnom učinkovitošću od 100% utrošene električne energije, jer se toplina prenosi svjetlosnim valovima s izravnim zagrijavanjem predmeta bez konvektivnog gubitka zbog zagrijavanja okolnog zraka.
  • uliva povjerenje sa dobro osmišljenom konstrukcijom koja vam omogućava upotrebu različitih mogućnosti konstrukcije: stražnji uređaj integriran na poleđini čini montiranje na zid, vodoravno i okomito, izuzetno jednostavnim. Alternativno nogare omogućavaju i podnu montažu, dostupni su i montažni nosači jer omogućavaju pričvršćivanje na standardne nosače za montiranje.

Infracrvena grijaća ploča TIH 700 S - je robna marka tvrtke Trotec

Iskoristite kvalitetu marke Trotec kao garanciju za visoku kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost. Kvalitena riješenja za relativno malo para. Grijanje na struju nije uvijek najskuplje rješenje!

Pošaljite upit putem maila

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *.