ULTRAZVUČNI OVLAŽIVAČ ZRAKA B 5 E SMANJUJE RIZIK OD ZARAZE VIRUSIMA I KLICAMA TE VAS ZDRAVIJIM TOKOM
JESENI - PONOVNO DOSTUPAN OD SUTRA

Jesen vjerojatno neće biti zaista zlatna, barem što se tiče unutarnje klime u svoja četiri zida. Koronski virus prijeti da će preuzeti potpunu kontrolu nad našim društvenim aktivnostima, uključujući dobrodošlicu prijateljima i poznanicima u kući i stanu. Uz to, postoji opasnost od prehlade zbog nedovoljne vlage zbog suhog zraka za grijanje. Sada biste trebali čvrsto zauzeti obje opasnosti - i učinkovito ih obraniti uz podršku ultrazvučnog ovlaživača zraka B 5 E, koji je ponovno dostupan.

Liječnici i higijenski stručnjaci godinama savjetuju da prije početka sezone grijanja osigurate se da zrak u sobi bude dovoljno vlažan. Upozorenje: ako topli zrak za grijanje isuši osjetljivu sluznicu gornjih dišnih putova, ćelije koje se tamo nalaze ne mogu više obavljati svoju prirodnu funkciju čišćenja i zaštite. Kao rezultat, bakterije i virusi lakše prodiru u tijelo i uzrokuju infekcije. Suprotno tome, Trotec 2-u-1 ovlaživač zraka B 5 E osigurava optimalno vlažnu klimu u sobi u privatnim dnevnim boravcima. Uz optimalno vlažen sobni zrak možete isto tako spriječiti prehladu, nadražene oči ili suhu kožu.

40 do 60% relativne vlažnosti smanjuje zaraznost virusom

A o virusu korone: jeste li znali da suhi sobni zrak s relativnom vlažnošću manjom od 40% omogućuje sićušnim kapljicama kontaminiranim virusima da se osuše? Tako sačuvani patogeni vrlo dugo ostaju zarazni. Suprotno tome, u optimalnom rasponu od 40 do 60% relativne vlažnosti zraka, ti se takozvani 'aerosoli' samo smanjuju do te mjere da se koncentracija soli u jezgri aerosola povećava, tako da klice i mikroorganizmi koji se nalaze u njima se ubijaju. To smanjuje rizik od zaraze virusima gripe, prehlade i korone.

Ultrazvučni ovlaživač zraka B 5 E - optimalno vlažan zrak u vašoj sobi

Ovlaživač zraka 2 u 1 B 5 E tvrtke Trotec osigurava optimalno vlažnu klimu u sobi u vašem privatnom dnevnom boravku. Voda iz slavine punjena u spremnik pretvara se u maglu ultrazvučnim raspršivačem. Distribuira ovu vlagu koja daje svježinu u sobi putem slobodno rotirajuće mlaznice za maglu od 360 °. Tri podesiva nivoa raspršivanja omogućavaju vlaženje zraka u sobi do 13 sati. Sa svojim velikim kapacitetom raspršivanja do 7,2 litara dnevno, ultrazvučni ovlaživač zraka B 5 E idealan je za prostorije do 30 m² ili 75 m³. A integrirani ionizator također uklanja patogene viruse, bakterije kao i kućnu prašinu i pelud iz zraka u sobi.


Ovako to djeluje

Inteligentni B 5 E ima velik broj načina rada. Roditelji sa malom djecom će na primjer, podesiti na baby mod, jer je vlažnost zraka u sobi regulirana na optimalnu vlažnost zraka u sobi za malu djecu. U automatskom načinu rada, ultrazvučni ovlaživač zraka preuzima kontrolu i automatski stvara savršenu klimu u sobi. A ako to radije sami odredite, lako možete ručno postaviti željenu ciljanu vrijednost vlažnosti zraka u sobi. Fleksibilnost ovog višenamjenskog zaokružuje slobodno programibilni timer za automatsko isključivanje i noćni način rada koji podržava zdrav san.

Uz svu funkcionalnu raznolikost - puštanje u rad ultrazvučnog ovlaživača zraka vrlo je jednostavno. Sve postavke lako se izvode pomoću prednje ploče. U svakodnevnoj praksi, B 5 E impresionira svojim radom koji ne traži neko posebno održavanje. Uređaj se automatski isključuje kad je spremnik za vodu prazan. Ako je potrebno čišćenje ili održavanje, ovlaživač se može demontirati u nekoliko jednostavnih koraka. A opcionalno promjenjivo osvjetljenje spremnika za vodu također čini da ovaj moderni raspršivač s pravom zapinje za oko.


Ultrazvučni ovlaživač zraka B 5 E - robne marke Trotec

Iskoristite kvalitetu marke Trotec kao garanciju za visoku kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost. Naručite ultrazvučni ovlaživač zraka B 5 E danas po našoj trenutnoj cijeni, umjesto 180,- KM, za samo 155,-KM. U cijenu je uključen i PDV!

Pošaljite upit putem maila

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *.