NOVO Grijač pomoću toplinskog vala TCH 2050 E - cjeloviti sistem grijanja kombinira infracrveno zračenje i konvektorsku toplinu

Nažalost, mnogi uređaji za grijanje i radijatori emitiraju toplinu u sobi samo iz jednog smjera zbog svog dizajna. S druge strane, kod grijača s toplinskim valom TCH 2050 E primjetno je trenutno svestrano zagrijavanje - super ugodan 3D efekt zagrijavanja, generirana infracrvenim grijaćim elementima Mica. Oni emitiraju direktnu infracrvenu vazdušnu toplinu na obje široke strane grijača, a uz to i topli zrak prema gore. To stvara dodatni nježni protok zraka koji distribuira toplinu kroz sobu prema principu konvekcije.

Kako biste najbolje iskoristili ravnomjernu i brzu 3D distribuciju topline grijača valova TCH 2050 E, jednostavno postavite uređaj na sredinu prostorije. S izlaznom snagom grijanja od 2000 vata, novi sistem grijanja pruža stvarnu svestranu toplinu u sobama do 24 m² za manje od minute. Budući da troslojne ploče za zagrijavanje sljude izrađene od prirodne rude sljude stvaraju ugodnu infracrvenu zračnu toplinu u najkraćem mogućem roku, koja se istovremeno emituje prema naprijed i natrag - i kao konvekcijska toplina - također prema gore. Savršeno rješenje kao učinkovito dodatno grijanje ili za rijetko korištene, negrijane prostorije - bilo u dnevnoj i spavaćoj sobi ili u apartmanu za odmor, u hobi sobi ili zimskom vrtu, u uredu ili u trgovinama.

Ovako to djeluje

Kako biste mogli optimalno prilagoditi izlaznu snagu grijanja TCH 2050 E na željenu sobnu temperaturu, uređaj ima inteligentnu kontrolu temperature putem termostata. Jednostavno unesete željenu ciljanu sobnu temperaturu u rasponu od 15 ° C do 35 ° C. Termički se grijač sam isključuje radi uštede energije nakon postizanja unaprijed odabrane temperature - i automatski se ponovno pokreće čim je potrebno zagrijavanje. Daljinskim upravljačem i na intuitivnoj upravljačkoj ploči s membranskom tipkom mogu se brzo i jednostavno odabrati 2 stepena grijanja (1.200 W i 2.000 W). Trenutna sobna temperatura uvijek je prikazana na LCD zaslonu.

Grijač toplinskih valova radi bez ventilatora, zbog čega ne miješa prašinu u sobi - ovo nije samo posebno ugodno za alergičare i astmatičare. Uz to, TCH 2050 E svoju toplinu stvara potpuno nečujno, tako da se može koristiti, primjerice, u spavaćoj sobi. Prikladan 24-satni mjerač vremena na udobnom grijaču jednako je prikladan koliko i štedi energiju. Po želji se uređaj može potpuno uključiti ili isključiti nakon prilagodljivog vremena (1-24 sata). A kako bi se nezagrijane prostorije zaštitile od prevelikog hlađenja, TCH 2050 E također se može koristiti za zaštitu od mraza. Integrirana funkcija nadzora smrzavanja osigurava da sobna temperatura ne padne ispod 5 ° C - to sprječava smrzavanje cijevi za vodu i cijevi za grijanje.

Automatska sklopka i integrirana zaštita od pregrijavanja jamče maksimalnu sigurnost u radu. Sa svojim glatkim transportnim valjcima, zaobljenim ručkama za nošenje i praktičnim namotačem kabela, mobilni grijač može se brzo i jednostavno premještati iz jedne prostorije u drugu.

Četiri od mnogih prednosti koje mi se posebno sviđaju:

• Do 2000 W grijaće snage za čistu toplinu bez kondenzacije i mirisa
• 2 stepena grijanja (1.200 W / 2.000 W)
• 3D cjeloviti sistem grijanja kombinira infracrveno zračenje i konvekcijsku toplinu
• visokokvalitetna tehnologija grijanja tinjcem s pločicama tinjca

Termički grijač valova TCH 2050 E - robne marke Trotec

Termički grijač valova TCH 2050 E - robne marke Trotec

Pošaljite upit putem maila

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *.