Corona virus: Sterilnost ovlaživača zraka u školama, vrtićima i uredima pomoću SecoSan

11.287 slučajeva - novi rekord novih zaraza koronom u Njemačkoj. Korona virus izdajnički vreba i tamo gdje ljudi čekaju pomoć - u čekaonicama liječničkih ordinacija i bolnica. Ali i u uredima javnih preduzeća, velikim uredima, školama i vrtićima koji su još uvijek otvoreni. Ovdje, kao i tamo, trebao bi da postoji relativno velik broj ovlaživača zraka koji značajno smanjuju rizik od udisanja zakašljanih virusa. U spremnike za vodu ovih uređaja treba dodati štapić SecoSan® kako ne bi postali onečišćeni. To održava vodu svježom kao i prvog dana - a prije svega bez klica!

Poznati znanstveni časopis "New England Journal of Medicine" izvijestio je o zabrinjavajućim studijama koje su ispitivale održivost virusa SARS-CoV-2 izvan tijela domaćina. Virus SARS-CoV-2 mogao se otkriti u kapljicama klica dulje od 3 sata, na raznim površinama poluživot je do 72 sata. Dovoljno visoka vlažnost od 50% održivo smanjuje rizik od udisanja opasnih klica kao što su bakterije i virusi, uključujući novi virus korone 'Sars-CoV-2'. Ovlaživači zraka, perači zraka i hladnjaci zraka tvrtke Trotec prvi su izbor. Međutim, ako se voda u spremnicima ovlaživača zraka predugo ostavi, ona će s vremenom niknuti, što bi trebalo što je više moguće izbjegavati u čekaonicama u liječničkim ordinacijama, bolnicama i velikim uredima. Zbog toga je dodavanje štapića SecoSan® u spremnik za vodu u ranoj fazi, idealno od prvog korištenja ovlaživača zraka, najbolja profilaksa protiv inače ugroženih stvaranja tamošnjih virusa i bakterija.

SecoSan® - kontrola onečišćenja vode 'made in Germany'

SecoSan® Stick jednostavno se umetne u spremnik za vodu i pouzdano čuva vašu pitku vodu bez klica šest mjeseci - testirali su je vodeći njemački instituti za ispitivanje. Aktivni sastojak SecoSan® zadovoljava zahtjeve njemačkog Pravilnika o pitkoj vodi i apsolutno je neutralan (bez ikakvog ukusa).

SecoSan® nije nanosrebrni pripravak, nije tableta niti je u vodi topljiv prah ili proizvod u kapima. Samo aktivni sastojak SecoSan®-a ima patentno zaštićeni uređaj za pohranu iona s mikroporoznom površinom koji jamči samoobnavljajući, samoregulirajući učinak i time stalni dugoročni učinak u pročišćenoj vodi - zbog toga je isključeno prekomjerno ili premalo doziranje.

Pošaljite upit putem maila

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *.